| |
Anunturi Braila Galati Anunturi GRATUITE pentru orasele Braila si Galati |
|
|
|
|
|
 |
13/06/2011 09:59 |
 |
Autor |
Mesaj |
Devil1th Junior

Data inscrierii: 13/Iun/2011 Mesaje: 2
|
| Titlul subiectului: loc de munca pe net |
|
|
Salut,am pentru toti membri acestui site si pentru toti vizitatorii o propunere:
Un loc de munca bine platit.Nu ai trebuință decat de un calculator
legat la internet,multa rabdare si staruinta.
Sunteti propriul dumneavoastra sef.Salariul depinde de dumneavoastra,cel mai probabil este intre 75-100$ pe saptamana,dar poate fi si mai mare,depinde cat doriti sa stati zilnic in fata calculatorului.Pentru 2-3 ore zilnic primiti intre 75-100$ pe saptamana,pentru 4-5 ore pe zi primiti intre 150-200$ pe saptamana.
Varsta:16-60 ani
Trebuie doar sa stiti sa cititi si sa trimiteti un emai,atat.
Cei interesati sa ma contacteze la adresa de email:business_man7th@yahoo.com .Mesajul trimis trebuie sa aiba ca subiect cuvantul ,,LUCRU”.
La inceput nici eu nu am crezut dar este adevaratuteti obtine bani pe internet,fara a avea cunostinte avansate si fara a stii vreo limba straina. |
|
| |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
|
|
|
|
|